Sandra Plate * Konstnärligt Cv

Jag har skapat och varit kreativ hela mitt liv, allt från olika pyssel grupper till att skapa så fort jag har fått chansen på fritiden.

2014 -  Jag började studera på Göteborgsuniversitet till gymnasium lärare, Ämneslärarutbildningen bild. Utbildningen är fem år och jag är förhoppningsvis färdigutbildad 2019.

Mindre saker: Kort akvarellkurs på en dag. En vecka i grafik verkstaden Varberg. Utställning på konstepidemin med skolan i Göteborg. Lektioner i utställningsteknik genom skolan på Galleri box. Lektioner i animation, bild och form, bildteori, fotografi och redigering.

3 - 7 Juli 2017, En veckas oljemåleri kurs på Florens Academy Of Art i Göteborg, Mölndal

16 Juli - 20 Augusti 2016, Jag var med på en utställning i Åmåls konsthall, utställningen bestod av 20 konstnärer som har tagit olika vägar i livet med inriktning konst. Utställningen handlade om att väcka uppmärksamhet om bildämnet, före detta bildlärarna Gunilla Kjellstedt och Björn Carlén anordnade utställningen. Peter Bergting är en utav mina idoler så att få ha vart delaktig i en utställning med honom och många andra konstnärer var en otrolig upplevelse. Jag vad också den yngsta deltagaren på hela utställningen och de var en ära att få ha deltagit.

2014 Juni, Fick jag ett elevstipendie av Dalslands konstförening, stipendiet gick ut på att jag fick välja en 5dagars sommarkurs på Kyrkeruds folkhögskola. Jag valde en måleri kroki kurs som leddes av Niklas Eneblom, boende och mat var också inkluderat i stipendiet. Jag gick sedan kursen i mitten av augusti 2014, det var en otrolig upplevelse och jag lärde mig otroligt mycket.

2012 - 2014, Jag gick estetlinjen bild och form på Karlbergsgymnasiet i Åmål.

© 2018 by SP. Proudly created with Wix.com

  • Instagram - Vit Circle
  • w-facebook